Dit zijn de populairste auto’s in Nederland

 Dit zijn de populairste auto’s in Nederland

Je eigen auto

Als jongen van een jaar of vijftien a zestien droom je vaak al van je eigen auto. Nog een paar jaar wachten en je kunt beginnen met je rijbewijs. Vaak heb je het er met je vriendjes al over op die leeftijd. Welke auto koop jij later? Vaak komen dan eerst de welbekende sportwagens naar voren. Dit zijn dan de Porsches en de Ferrari ’s bijvoorbeeld.

 

In een wat later stadium komt natuurlijk het realisme. Als je eenmaal je rijbewijs hebt behaald en wat hebt gespaard kun je gaan kijken naar je eerste auto. Dit zal helaas niet een Porsche of Ferrari zijn. Maar er blijft nog genoeg keuze over.

Voor elk stadium van je leven een auto

Vaak zien we een patroon in de aanschaf van een auto. Als je net je rijbewijs hebt en net begonnen bent met werken of als je nog student bent, dan komt er eerst vaak een kleine wat goedkopere auto. Deze mag best een jaar of vijftien a twintig oud zijn en de nodige kilometers op de teller hebben.

 

Als er wat meer gespaard is komt er vaak een wat jongere auto die wellicht ook wat sportiever is.

 

In een nog later stadium, als er bijvoorbeeld een gezin gesticht is, is er behoefte aan een wat ruimere auto. Een stationswagon is dan een geschikte auto bijvoorbeeld.

Populaire auto’s

Als we nu in de totale breedte kijken, wat zijn dan populaire auto’s in Nederland? Dan kijken we over het algemeen naar de merken. Een populair merk is bijvoorbeeld de BMW. Dit merk is populair onder zowel de jongere bestuurders als de wat oudere bestuurders. De BMW heeft dan ook voor elke doelgroep een geschikt model. Of het nu een sportieve auto moet zijn of een ruime gezinswagen.

 

Als je een BMW hebt, dan wil je natuurlijk ook bijpassende velgen. Kijk voor velgen eens bij BMW velgen van MW Wheels. Hiermee maak je jouw BMW helemaal af.

 

Andere populaire merken zijn de Volkswagen, Opel en Peugeot. Van de Volkswagen is de golf veruit het populairst. Hiervan worden er zeer veel verkocht. Zeker onder de jeugd en de beginnende bestuurders. Niet voor niks bestaat dit model al vele tientallen jaren.

 

De Peugeot modellen zijn populair omdat ze over het algemeen wat goedkoper zijn dan de Duitse merken bijvoorbeeld.

Related post