Waar moet je op letten bij het kopen van een occasion?

 Waar moet je op letten bij het kopen van een occasion?

De keuze voor een andere wagen is gevallen. Van heel wat mensen hoor je onmiddellijk de woorden zoals proficiat. Van ons hoor je ook, proficiat. Je kan kiezen voor een nieuwe wagen, maar dat is steeds een hele hap uit jouw budget. Een occasion is dat meestal niet. Als je maar weet waar te kijken.

 

Aandachtspunten van een occasion

 

Een belangrijk aandachtspunt is steeds dat je weet waar je vandaan komt om te weten waar je heen kan gaan. Waar je alle websites kan aflopen om te kijken waar je het beste koopje kan vinden, kan je ook kiezen om langs te gaan bij een speciaalzaak. Er zijn een heleboel speciaalzaken en garages die kiezen om zich te richten op een goede occasion. Laat je nooit bedriegen door iemand die zegt dat de auto in heel goede staat is. Durf zelf de juiste vragen te stellen en kijk zeker naar de verschillende papieren die bij de wagen horen. Een auto die al aan zijn derde eigenaar is, kan een leuke wagen zijn. Maar waarom was dit het geval.

 

Droom je van die unieke wagen in jouw budget, kijk dan ook of je inderdaad met die occasion van jou overal naartoe kan rijden waar je heen wil gaan. Een hele mond vol, maar het is eigenlijk heel makkelijk. Verschillende steden in Nederland zoals Amsterdam of Antwerpen in Vlaanderen hebben ervoor gekozen om een heleboel wagens niet meer toe te laten. Ze kozen ervoor om een Lage Emissie Zone te hebben. Hierdoor mag je wagen misschien de stad niet in.

 

Als laatste punt in het hele verhaal is dat je durft te gaan kijken naar jouw wagen en een proefritje te wagen. De occasion mag er nog zo leuk uitzien, maar mogelijks rijd hij niet zoals jij zou willen. Een achterbank die te dicht bij jouw stoel komt of een stuur dat er steeds voor zorgt dat jij met je hand botst tegen jouw raam.

 

Je hebt een heleboel dingen waar je moet letten. Waar je hulp kan krijgen, durft die ook te vragen. Bij Gratisuwautoverkopen.nl Breda heb jij alle hulp die jij nodig hebt en vind jij misschien die wagen van jouw dromen.

Related post