Haal de beste bedrijfscatering in huis

 Haal de beste bedrijfscatering in huis

De kantine van je bedrijf kan wel een oppepper gebruiken. Blije medewerkers betekent meer productie en de kantine kan daarin een grote rol spelen. Als er geen lekker aanbod is zullen mensen eerder gaan klagen en ontevreden zijn. Ga dus voor de beste bedrijfscatering! Ga voor lekker, ga voor vers en ga voor de juiste balans tussen gezond eten en snacks.

Kies voor het lekkerste eten voor jouw personeel

Het bedrijf waar je naar op zoek bent is B&G catering. Neem een kijkje op de site bengcatering.nl en maak een keuze uit het grote aanbod. Het personeel van B&G heeft liefde voor het vak en staat altijd met plezier in de keuken. Je bedrijfskantine en dus je personeel zullen echt blij zijn met het eten en de service van dit cateringbedrijf. De menu’s en hapjes zijn uitgebreid. Of je nou vegetariër bent of geniet van vlees, je zal altijd iets vinden dat past bij jouw smaak. De lunchpauze wordt echt een feestje met de verse producten van B&G Catering.

Pak uit met een groot bedrijfsfeest

Naast catering voor kantines, levert B&G ook catering aan huis. Verder kan je er terecht voor feesten op locatie en bedrijfsevenementen. Kies bijvoorbeeld voor een echt authentiek bedrijfsfeest. Nodig je personeel uit op een mooie locatie op de Veluwe, waar B&G Catering gevestigd is. Gedurende de dag worden er teambuilding activiteiten georganiseerd. Fysieke activiteiten als touwtrekken en hardlopen, maar ook creatieve workshops zoals kaarsen maken en houtsnijden. Aan het einde van de dag heeft je personeel elkaar echt beter leren kennen en hebben ze natuurlijk honger. Op robuuste houten planken worden de lekkerste hapjes geserveerd. Ook staat er een barbecue klaar voor de beste stukken vlees, kan je patat halen bij de mobiele frietkraam en zijn er verse salades. Als afsluiter kan je kiezen voor een ijskraam waar je personeel een heerlijk bolletje ijs kan uitzoeken.

Related post