Macbook Pro in de aanbieding

 Macbook Pro in de aanbieding

Op het gebied van mobiele devices is de Macbook Pro het neusje van de zalm. Het is de lichtste mobiele computer met de beste prestaties, die ooit leverbaar was. Het zal geen verrassing zijn dat dit innovatieve product van Apple pittig geprijsd is. Maar daarvoor krijg je wel een apparaat, dat 10 uur op een volle accu kan werken en geweldige prestaties levert. Met name de nieuwe touchbar is erg handig. Daarmee kun je sneller en doeltreffender gebruik maken van je applicaties. Er zijn diverse winkels waar je gebruik kunt maken van een Macbook Pro aanbieding.

Uitvoeringen van de Macbook Pro

De Macbook Pro is tegenwoordig leverbaar in een versie met een 13 inch scherm en een 15 inch scherm. Beide versies zijn leverbaar met een intel Core i7 processor, waarbij die in de 13 inch uitvoering een fractie krachtiger is. Je kan bij beide versies ook kiezen uit SSD’s met 2 verschillende leessnelheden. Net zoals de voorgaande modellen is de MacBook Pro erg plat en weegt hij slechts 1,3 kilo. Daardoor past hij gemakkelijk in een tas en is hij goed mee te nemen. Als je gebruik maakt van één van de Apple Deals in een winkel voor Apple producten kun je zo’n luxe Macbook Pro met een flinke korting aanschaffen.

Overzicht van alle aanbiedingen

Voor een betrouwbaar overzicht van alle actuele Macbook Pro aanbiedingen maak je gebruik van het Platform Mac Aanbiedingen. Daar zijn de acties te vinden van winkels als Amac, Bol.com, MediaMarkt, CoolBlue en Your Mac Store. Het soort actie verschilt per winkel. Bij Bol.com kun je soms kortingen krijgen tot 12 procent. Bij MediaMarkt worden producten soms in zeer grote hoeveelheden ingekocht, waardoor er korting kan worden gegeven. Als je niet per se een nieuwe Macbook Pro hoeft kun je de aanbiedingen bij Your Mac Store in de gaten houden. Daar worden gereviseerde tweedehands producten verkocht voor aantrekkelijke prijzen.

Related post