Zo goedkoop mogelijk een e-chopper rijden doe je zo!

 Zo goedkoop mogelijk een e-chopper rijden doe je zo!

Iedereen wilt natuurlijk zo goedkoop mogelijk rijden. De e-chopper is daarom ook ideaal en zij zijn ook nog is duurzaam. Het aanschaffen van een e-chopper bij EZ-chopper is een goede investering. Wil jij nou weten hoe je nog zuiniger kan rijden? Lees dan dit artikel verder om de ideale tips te weten, zodat jij blijft bezuinigen. 

Laat de e-scooter uitrollen

Iedereen wilt natuurlijk zo goedkoop mogelijk rijden. Het kopen van een e-chopper is voordeliger, dan het kopen van een normale scooter. Je hebt geen last van brandstofkosten, maar alsnog kost het geld om de scooter op te laden. Je kan hierop bezuinigen. Je kan ondere andere rekening houden met je remgedrag. Het is niet zuinig om ineens keihard te remmen. Je kan het beste de e-chopper uit laten rollen. Dit is voordeliger en wellicht kan je al weer verder rijden voordat je bij het stoppunt bent, dan is de scooter ook al op gang en ben je sneller weg. Ga dus niet ineens heel hard remmen. Pas daar ook mee op als je heel hard rijdt. De tip is dus om jouw scooter uit te laten rollen op het vermogen dat de scooter nog had.

Zakelijk rijden

Het is ook heel voordelig om zakelijk te rijden met de e-chopper. Op de elektrische scooter zit namelijk een aantal percentage subsidieregeling op. Je moet wel aan een aantal voorwaarden doen om hier mee te maken kunnen krijgen. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om 50% subsidie te krijgen op de aanschafprijs van de elektrische scooter. Het zakelijk rijden van een e-chopper is dus wel echt interessant. 

Constant dezelfde snelheid rijden

Het is voordeliger op constant dezelfde snelheid te rijden. Remmen en de hele tijd weer flink gas geven is niet voordelig. Het is dus beter om op dezelfde snelheid te blijven rijden indien het mogelijk is. Zo bespaar je ook al wat stroom.

Lichten niet onnodig aan laten

Het is nodig om de lampen aan te doen, wanneer je in het donker of met schemering moet rijden. Zet dan ook je lampen aan. Houd wel in de gaten of je de lampen niet onnodig aan hebt. Het is natuurlijk niet nodig om jouw lampen aan te doen wanneer het licht is. Doe je dit wel, dan kost dit jouw e-chopper extra stroom en ben je dus niet voordelig bezig.

Related post