3 eenvoudige tips om je te helpen jouw woning te verhuren

 3 eenvoudige tips om je te helpen jouw woning te verhuren

In tijden van economische instabiliteit maakt het hebben van een extra bron van inkomsten aan het eind van de maand het verschil. En voor degenen die een eigendom onbezet hebben, is het betreden van de huurmarkt een winstgevende optie, maar het vereist de bereidheid om te adverteren en vervolgens het contract met jouw huurder te beheren.

 

Het eerste waar je zich zorgen over moet maken, is beslissen of je het beheer van het onroerend goed zelf wilt doen of dat je zich wilt laten bijstaan door een makelaarskantoor. Als je voor de tweede optie kiest, zoek dan naar betrouwbare bedrijven met een goede staat van dienst, bij voorkeur bedrijven die de regio goed kennen. In die zin onderscheidt Centiss VvE beheer, zich als een van de meest betrouwbare bedrijven om een onroerend goed te beheren.

 

Daarom, als je twijfelt over hoe de eerste stap te zetten in deze markt, hebben we bereid een aantal tips over hoe om jouw woning te verhuren op een wendbare manier en het bereiken van de juiste klant!

1. Goede presentatie

Een goede presentatie van het eigendom is fundamenteel voor een huurovereenkomst. Met tal van aanbiedingen van eigenschappen verspreid over de stad, moet je manieren vinden om zich te onderscheiden van de concurrentie.

 

Dus houd de woning goed onderhouden, schoon en geïnspecteerd. Controleer alles – de staat van de muren, of er geen vlekken zijn, de werking van het hydraulische en elektrische systeem; en investeer in meer dringende reparaties.

2. Bekendmaking

De aankondiging is de eerste deur van toegang van de huurder tot jouw eigendom. Of het nu op internet is of in advertenties, wees transparant in jouw openbaarmaking.

 

Begin met het nemen van foto’s van goede kwaliteit, met gebruik van hoeken en belichting die niet alleen de plaats goed doen uitkomen, maar ook laten zien hoe het werkelijk is. Als je specifieke elementen hebt, zoals kasten, meubels of zelfs een garage, is het geldig om ook details in de foto’s op te nemen.

3. Wees flexibel

Hoe veeleisender en restrictiever je bent, hoe moeilijker het zal zijn om de woning te verhuren. Wees niet bang om concessies te doen. De ene huurder is de andere niet, met andere behoeften en persoonlijkheden. Je moet dus altijd openstaan voor onderhandelingen. Door goed te onderhandelen, kunt je de kosten delen, de datum van ontvangst van de huur veranderen en ook de contracten wijzigen op de manier die voor beide partijen het beste is.

Related post