Hier moet je geweest zijn in Roosendaal

 Hier moet je geweest zijn in Roosendaal

Roosendaal is een gezellige provinciestad in Noord-Brabant. Met minder dan 80.000 inwoners verwacht je geen drukke taferelen maar dat is dan fout gedacht. Roosendaal is een hele sfeervolle stad met heel wat dagjestoeristen uit Antwerpen en de rest van Nederland. Ben jij zo iemand die een dagje Roosendaal gaat doen? Dan ben je vast benieuwd naar de meest sfeervolle plekken in Roosendaal waar je geweest moet zijn.

De markt

De markt is het oudste plein van Roosendaal en is ook één van de mooiste plekken van de stad. Je vindt er het voormalige Raadhuis van Roosendaal uit de 16de eeuw en vooral heel wat evenementen en mogelijkheden tot eten en drinken. Voor je naar Roosendaal trekt is het altijd een goed idee om eerst even te bekijken wat er aan de hand is. Op de markt is altijd wel iets te doen.

Landgoed Visdonk

Landgoed Visdonk is een natuurgebied in Roosendaal. Hier kan je genieten van de natuur, een beetje sporten of gewoon wat relaxen. Met 110 hectare is het een geknipte plek om even los van de wereld te staan. Er is heel wat bloemenpracht te ontdekken en er lopen tal van wandelroutes doorheen het gebied.

De Passage

De Passage is er eentje die de gemoederen in Roosendaal en ver daarbuiten al sterk heeft verhit in het verleden. Het is kunst volgens de ene, het is kitsch voor de andere. Deze overdekte winkelpromenade is alleszins wel een opvallend beeld in de stad. De Italiaanse uitstraling is een must see en het winkelaanbod is ook niet van de poes. Wat zeker is? Je zult er een mening over hebben.

Amigos Roosendaal

Als je in Roosendaal bent wil je natuurlijk ook lekker eten. De meest sfeervolle plek in de stad om dat te doen? Dan is barbecue restaurant Amigos in Roosendaal. Je kunt er in een authentieke sfeer met jouw vrienden en familie genieten van een topmaaltijd gebracht met veel kennis!

Related post