Hoe maak je het interieur van je auto schoon?

 Hoe maak je het interieur van je auto schoon?

Als je rondrijd in een mooie porche 911 is het natuurlijk enorm belangrijk dat die er wel een beetje goed uit ziet. Je haalt hem regelmatig door de wasstraat dus het exterieur ziet er prachtig uit! Maar je vergeet iets… Het interieur natuurlijk! Het interieur is namelijk enorm belangrijk als het op het uiterlijk van je auto aankomt! Wij vertellen je graag hoe je die nou het beste schoonmaakt.

Wat ga je nodig hebben?

Er zijn een aantal dingen die je nodig gaat hebben als je het interieur van je auto schoon gaat maken. 

  • Een stofzuiger
  • Een keukenrol en/of reinigingsdoekjes
  • Glasex
  • Een kwast
  • Wattenstaafjes
  • Een nagelborstel en tandenborstel

Voordat je gaat beginnen moet je aan een paar dingen denken. Het is namelijk enorm slim om van te voren het losse vuil al uit de auto te verwijderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verpakkingen of plasticjes. Dan ga je beginnen met het weg stofzuigen van het kleinere losse vuil. Zorg ervoor dat je een stofzuiger pakt waar een smalle zuigmond op zit. Zo kun je ook tussen de bekleding zuigen en zorgen dat je echt alles te pakken hebt. 

 

Zodra al het losse vuil eruit is ga je aan de haal met de glasex om het dashboard en display schoon te maken. Ook doe je gelijk alle kunststof delen in je auto met glasex. Dit zorgt ervoor dat die delen in je auto er weer zoals nieuw uit zien. Vervolgens moet je niet vergeten de roostertjes, lijstjes en hoekjes schoon te maken. Daarvoor kan je een kwast, wattenstaafjes of bijvoorbeeld een tandenborstel het beste gebruiken. Die kunnen makkelijk door kleine gaatjes en spleten waardoor je alles goed schoonmaakt. 

Ik wil mijn auto grondig laten reinigen

Het is natuurlijk je eigen keuze of je het allemaal zelf wilt doen of dat je het laat doen. Al snap ik heel goed dat het nogal veel moeite en tijd kan kosten om het allemaal zelf te doen. Daarom zijn er gelukkig meer dan genoeg instanties die het voor je willen doen. Legal Shine Detailling zorgt er niet alleen voor dat je auto er goed uitziet van binnen, maar haalt ook de moeilijkste en vervelendste plekjes en vlekken er uit. Nog is voor een zacht prijsje ook!

Related post