Waarom moet je crypto handelen op Bitvavo?

 Waarom moet je crypto handelen op Bitvavo?

Bitvavo is de grootste exchange van Nederland en biedt de mogelijkheid om in meer dan 150 cryptovaluta te handelen. Daarnaast zijn er nog meer redenen waarom je moet kiezen voor deze exchange. Meer uitleg geven we in dit artikel.

 Bitvavo is het eerste verzekerde, goedkoopste, veiligste en beste crypto beursbedrijf van Nederland. Het biedt een eigen orderboek en een groot aanbod van cryptocurrencies en tokens. De wallet is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Bovendien biedt Bitvavo Crypto Strike-diensten waarmee gebruikers automatisch en passief vergoedingen kunnen verdienen op hun gekochte crypto’s. Inderdaad, Bitvavo heeft een uitstekend platform opgezet dat ideaal is voor iedereen.

 

Bitvavo: zeer gebruiksvriendelijk platform

Allereerst is het een zeer gebruiksvriendelijk platform.  Zo is het zelfs voor mensen die weinig kennis hebben in het handelen in beleggingsproducten prima te begrijpen.  Andere crypto exchanges zijn veel lastiger te snappen en vaak ook niet in het nederlands geschreven, waardoor de keuze voor Bitvavo snel is gemaakt.

 

Bitvavo staking

Je aankopen van cryptocurrency en tokens kunnen passief worden verkregen door gebruik te maken van de cryptocurrency staking-optie van Bitvavo.

Crypto staking, evenals off-chain crypto staking, is nu mogelijk voor Bitvavo klanten dankzij een nieuw aanbod van het bedrijf. In Nederland is het nu veilig en eenvoudig om cryptocurrencies te kopen en te verhandelen! Met de Bitvavo Staking service kunnen klanten onder toezicht van Proof-of-Stake cryptomunten inzetten en een vergoeding ontvangen.

 

Bitvavo app

Bovendien is de Bitvavo app een van de beste mobiele handelsapps die er zijn. Met behulp van deze software kunt u op elk moment van de dag of nacht kopen en verkopen. De app is een enorm voordeel voor de exchange.

Het aanbod van deze crypto exchange is sterk uitgebreid. Er zijn minstens 52 verschillende cryptovaluta die je er kunt verhandelen. De bekendste cryptocurrencies, zoals bitcoin, zijn beschikbaar om in te beleggen, maar dat geldt ook voor minder bekende cryptocurrencies. Bitvavo accepteert nog geen Dogecoin als betaalmiddel.

Er zijn dus verschillende redenen waarom je moet kiezen voor Bitvavo. Zo kan je in veel cryptovaluta handelen, kan je gebruik maken van staking en is de app van zeer goede kwaliteit. Een ander belangrijk voordeel is dat het bedrijf Nederlands is. De klantenservice en de content op de website is hierdoor ook in de nederlandse taal geschreven.

Related post