Waarom zou je kiezen voor een vastgoedmakelaar?

 Waarom zou je kiezen voor een vastgoedmakelaar?

Een woning verkopen, het is op bepaalde momenten een wens of een noodzaak, maar hoe begin je daar nu eigenlijk aan? Je hebt waarschijnlijk wel een vraagprijs in gedachten en je wil vast wel dat de verkoop snel en vlot verloopt, maar wat zijn de zaken waar je moet op letten en die wettelijk geregeld moeten worden? Bagro Vastgoed is jouw partner als het gaat om de verkoop van jouw woning.

Jouw woning zelf verkopen

Jouw woning helemaal op eigen houtje verkopen, is natuurlijk een mogelijkheid al moeten hier toch wel enkele bedenkingen bij gemaakt worden. Verkoop van vastgoed is aan verschillende regelgevingen gebonden en een klein ding wat je vergeet, kan al snel grote gevolgen hebben. Verder ontbreekt het vele verkopers aan de nodige kennis om de verkoop op een snelle manier en voor een juiste verkoopprijs af te handelen.

Samenwerken met een vastgoedmakelaar

Wil je jouw woning verkopen en wil je er zeker van zijn dat aan alle wettelijke voorschriften voldaan wordt en dat je een correcte prijs voor de woning ontvangt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Bagro Vastgoed en zie met eigen ogen de meerwaarde ervan voor de verkoop van jouw woning.

Door jarenlange ervaring in de vastgoedwereld kunnen de makelaars iedere woning vlot verkopen en jou ontlasten van de hele administratieve molen die er komt bij kijken. In de eerste plaats zal jouw woning grondig getaxeerd worden om een eerlijke prijs te kunnen bepalen. Vervolgens zal de makelaar jouw woning te koop aanbieden aan een breed publiek en zal hij of zij instaan voor de ontvangst en rondleiding van potentiële kopers. Niet onbelangrijk is dat jouw makelaar perfect weet hoe hij jouw woning op de meeste interessante manier moet aanprijzen. Wordt er een koper gevonden die bereid is de vraagprijs te betalen, dan zorgt de makelaar ervoor dat alle formaliteiten volgens de wettelijke procedure afgehandeld worden.

Jouw woning verkopen met de hulp van een vastgoedmakelaar biedt vele voordelen. Je bent zeker van een correcte prijs, je kan rekenen op een uitgebreid netwerk om jouw woning in aan te bieden en je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische afhandeling van de uiteindelijke verkoop.

Related post